Cum să se adapteze la pierderea in greutate?

Published / by admin / Leave a Comment

Este o meditație pe tema dieta germina în cap de mult timp, sau de a enerva după Sărbători, noi îți oferim ajutor. Prezenta instrucțiune, cum să scapi de un kilogram pe săptămână. Hubnoucí serialul va dura cinci săptămâni și, așa cum ne-am pregătit pentru tine cinci de mii de grame.

De la crăciun până la anul Nou

De la crăciun până la anul Nouși anume, de anul nou, la miezul nopții, cu chlebíčkem într-una și o sticlă de șampanie în cealaltă mână, solemn odpřísáhli că de această dată într-adevăr zhubnete.

Femeile cel mai des dau de pierdere în greutate, pentru că în câteva săptămâni, lipsită de sens de foame, ei vor reveni la vechiul stil de viață. Pentru a acest lucru nu sa întâmplat, trebuie să aibă la inceputul bine pregătit un plan de pierdere în greutate. Acesta este compus din piese de dieta si exercitii fizice.

Creați cât mai ușor. Nu uitați că un profesionist koučové planul optim la opt săptămâni înainte, și numai după půlroce își stabilesc obiective pe termen lung. Desigur, planul de a scrie și de a-l semneze, acest lucru vă va ajuta! Planul de alimentare poate include produse cu care puteți evita, de câte ori pe zi mănânci și cum să respecte regimul de băut corect. În planul de implementare a salva, cât de des și cât de mult veți printr-o săptămână să-și exercite,de câte ori pe săptămână te vei relaxa.

Planul trebuie să fie pentru tine plăcută și în același timp un stimulent. În general, este mai bine de a deduce din nevoile lor, de 30 %, după un plan realizabil în cât mai multe. Și că nu poate fi în prima săptămână a uita? Să anunțe schimbări în familie.

Cumpara alimente sănătoase, care vă vor ajuta gust.

Cumpara alimente sănătoase, care vă vor ajuta gustAlege mișcare pe bază de plan. Pentru a face un audit frigider și comercializarea de articole de îmbrăcăminte. Și lauda pentru decizia de a face ceva pentru tine.

Cred că treaz, deci, întrebați-vă încă o dată: dacă într-Adevăr vrei să scapi? “Dacă va cădea fără o motivație, te-ai putea răni. O mare probabilitate, că vă este frică de eșec posibil, și fiecare astfel refuzul de a-ți este complicată hubnoucí încercare”, – avertizează psihologul Iva Málková, zakladatelka companiei STOB (stop obezitate).

Raspunde la o întrebare simplă: Cât de mult doriți pentru a atinge obiectivul, și cum crezi? “În cazul în care clientul vrea să piardă în greutate, dar nu cred, nu se întâmplă nimic. Pentru asta există specialiști, pentru a-l ajuta. Dacă nu crezi, dar chiar și puterea de a nu vrea, este rău și trebuie să slăbire, preferă să amâne pe mai mult de o perioadă favorabilă. Nu este o rușine”, adaugă Málková.

Bacon, ca răzbunare

Fiecare slăbire începe în cap. Creierul nostru funcționează, cred că despre mâncare, despre noastre în greutate și, din nou, despre alimente. Vrem să fie mai subtire (poate fi mai mic de grăsime), dar, în același timp, ne este frică să renunțe la punct de stilul de viață, cu toate cele, burgeri, maioneza si ciocolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *