Elimina aceste erori de dieta, dar aveți, de asemenea, pierde în greutate foarte repede!

Published / by admin / Leave a Comment

Numai atunci, când ei de fapt au decis că aveți o șansă de a în sine de a face ceva, astfel încât a fost un efect durabil. În caz contrar, pierdut și, în plus, pentru fiecare în zadar efort și mai târziu a reveni la viață cu grăsime și zahăr, astfel încât corpul brutal se răzbune pe alții bacon.

Nu spun că aceasta dieta, dacă te acest cuvânt vă sperie și te, că ai sub el hladovku. Pentru că suferi de foame, nu trebuie, atunci când veți învăța cum să întocmească dieta astfel încât să corespundă principiilor de alimentație sănătoasă și, în principal, pentru a da gust. Pentru că ghiftui un sote de morcovi, dacă ei nu se îndura de la școală, de fapt, nu are nici un sens.

Prima săptămână vom încerca să identifice principalele erori în dieta.

Prima săptămână vom încerca să identifice principalele erori în dietaNu pentru a fi mai sus. Dimpotrivă, mult mai multe erori, mai apoi, pierdere în greutate mai ușor, pentru că e corecta. Începeți să înregistrați tot ceea ce visezi. Nu numai ceea CE mananci, dar atunci CÂND și în cazul în CARE mananci. Cu una-două chifle snědené calea de cumpărare acasă nevzpomenete. Este important să se înregistreze la adevaratul mod de alimentare. Două-trei zile nu te limita, sincer, înregistrări, acum, când mâncarea visezi, încercați în timpul de gătit, sportiv la copii. Nu uitați să faceți corect regimul de băut și alcool.

Ziua începe cu micul dejun, care este cea mai importanta masa a zilei. Cei care snídají, își pot permite în ziua adoptării de la 400 la 600 kj mai mult decât cei de până la 1,5 ore după trezire. Dacă, încercați mai întâi pentru a pune, de exemplu, o jumatate de banana, bea, băuturi, pune cereale, dulciuri și, treptat, navyšujte. Ai intre mese mai mult de 3 până la 4 ore? De lucru pentru a cumpara unele iaurt sau lapte pentru svačině pe toată săptămâna. Previne crizele de foame, în special în seara, puteți menține echilibrul nivelului de zahăr în sânge,ceea ce contribuie la un timp mai lung de satietate. Dacă nu sunteți sigur că pentru a pierde în greutate se pot face de sine stătător, de a intra în unul dintre cursurile companiei STOB. http://preparefood.info/

Când la începutul anului, că în luna următoare se apasă nimic dulce

Când la începutul anului, că în luna următoare se apasă nimic dulceva fi, în cel mai bun caz, foarte suferi, inclusiv și, mai rău încă, după mai multe săptămâni de economii de tot ciocolata, zajíte este větrníkem și întregul proiect de slăbire, în acel moment, din cauza sentimentele pe care acum încă nu merită, când așa.

Numai în acest fel, încă de la început cu faptul că din timp în timp, este o mică eroare. Nu suntem roboți, sau ce? pot fi mici abateri. “Fii unul față de altul într-un moment bun și receptiv. Nu lăsați să vă intern critic de venit,” – sfătuiește Ленка Negru, care se ocupă de consultanță în domeniul stilului de viață, și de a ajuta oamenii, de asemenea, cu hubnutím.

În caz contrar, ar trebui să aibă în vedere faptul că excursii de o zi a lăcomiei dintre voi cvalíka nu se face. Pentru a avea un kilogram de grăsime, trebuie să natlačit 25 de mii peste limita de zi cu zi. Acest lucru este de aproximativ cinci ambalaje de chips-uri, pentru a sta puțin probabil să reușească.

Ceea ce aveți câteva kilograme de excesul de greutate, prin urmare, pe termen scurt, de deconectare, să nu intru pe termen lung. Dar rezultă din aceasta o veste bună: acum, când exclusiv nu veți respecta dieta, și ar trebui să fie chiar přecpete, dar poti reveni la un stil de viață sănătos, nimic nu se va întâmpla.

Nu încercați să modificați toate imediat. Dacă urmați după pași mai mici, mai ușor să se obișnuiască. Încercați în primele zile este prea gras și alimente dulci, înlocuind pâinea albă, urmăriți corect regimul de băut. Treptat se poate înlocui cu brânză grasă, pentru cei dietnější, înlocuind o parte din investiții legume, de îngrijire / supravegherea copiilor, conținutul de grăsime în produsele lactate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *